Ingredientai: * Lynas Lynas, 1 kilogramas * Svogūnai Svogūnai, 3 vienetai * Petražolės Petražolės, šakelė, 1 vienetas * Citrinos C
Ingredientai:
* Lynas Lynas, 1 kilogramas
* Svogūnai Svogūnai, 3 vienetai
* Petražolės Petražolės, šakelė, 1 vienetas
* Citrinos Citrinos, 0.5 vieneto
* Džiūvėsėliai Džiūvėsėliai, 3 šaukštai
* Kiaušiniai Kiaušiniai, 1 vienetas
* Taukai (kiaulių) Taukai (kiaulių), 0.5 stiklinės
* Druska Druska, truputį
Gaminimas:
Išvalytas Lynas, keptas ant grotelių 1 val. laikomas marinate, išvirtame iš prieskonių, prieskoninių daržovių ir citrinos sulčių. Vėliau Lynas, keptas ant grotelių pavilgomas išplaktame kiaušinyje, tirpintame svieste, Lynas, keptas ant grotelių džiūvėsėliuose ir kepamas ant grotelių, žarijų kaitroje.
Lynas, keptas ant grotelių su aliejuje keptomis bulvėmis, Lynas, keptas ant grotelių agurkais.
COMMENTS