Ingredientai: Aliejus: 0,5 stiklinės Citrinos sultys: 0,5 stiklinės Vištienos sparneliai: 1 kg Česnakas: 2 skiltelės Aštri malta paprika: 2 arba
Ingredientai:
Aliejus: 0,5 stiklinės
Citrinos sultys: 0,5 stiklinės
Vištienos sparneliai: 1 kg
Česnakas: 2 skiltelės
Aštri malta paprika: 2 arbat. šaukštel.
Pipirai: 2 arbat. šaukštel.
Druska: 2 arbat. šaukštel.
Gaminimas:
Sparnelius nuplauti, nusausinti ir sudėti į plokščią indą. Česnaką nulupti, ištrinti su druska ir išmaišyti su kitais marinato komponentais. Užpilti juo sparnelius, pridengti ir 24 val. marinuoti. Ištrauktus iš marinato sparnelius kepti ant grotelių, kartkartėmis vartant ir tepant marinatu.
COMMENTS